gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
fotbal mintiu gherlii nusfalau barcau

Meci de baraj la Mintiu Gherlii, pentru avansare în liga 3: Vulturul 2020 – Barcău Nușfalău

Duminică, 16 iunie 2024, începând cu ora 18, pe terenul din Mintiu Gherlii are loc prima manșă a barajului pentru promovarea în liga a III-a, dintre formația locală Vulturul 2020 și câștigătoarea campionatului ligii a IV-a a județului Sălaj, Barcău Nușfalău.

Se anunță un meci interesant, în ambele grupări evoluând câțiva jucători cu mare experiență care au activat și la formații din ligile a I-a sau a II-a.

La sălăjeni, de exemplu, va fi pe teren un mijlocaș de origine americană, Jamison Houston Ingram, sosit la clubul de pe Barcău din Satu Mare. În vârstă de 25 de ani, el este golgheterul ediției 2023-2024 a campionatului ligii a IV-a Sălaj, cu 26 de reușite. În ultima etapă a competiției organizate de AJF Sălaj, în jocul cu Rapid Zimbor el a înscris nu mai puțin de cinci goluri. De altfel, echipa din Nușfalău, la finalul campionatului recent încheiat, a acumulat 73 de puncte și are un golaveraj de 140-35. Deci, atenție gazdele, eficacitatea adversarilor spune mult despre valoarea adversarilor, din care mai face parte un mijlocaș de originea americană în vârstă de 23 de ani, Douglas Humberto Barrea James, sosit la gruparea din vecinătatea orașului Șimleu Silvaniei tot prin filiera unei asociații de impresariat sătmărene.

În ceea ce privește Vulturul Mintiu Gherlii, campioana Clujului abordează întâlnirea de baraj cu mare încredere și, mai ales, ambiție, antrenorul George Cotuț (care, de altfel, este sălăjean, născut la Jibou) având la dispoziție tot lotul valid, fără niciun fotbalist accidentat. Vulturul are nu mai puțin de cinci jucători care au evoluat și în primul eșalon al fotbalului românesc: Laurențiu Rus, Dan Bucșa, Mihai Onicaș, Armand Șvichi și Răzvan Armand.

Și un ultim amănunt: ambele formații au câștigat în premieră liga a IV-a a județelor pe care le reprezintă.

La confruntarea de duminică se așteaptă și prezența unui numeros grup de suporteri veniți de la Nușfalău.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns