irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
mintiu gherla fotbal fumigene

Meci cu fumigene la Mintiu Gherlii, Vulturul la un pas de vârful clasamentului, după ce a învins liderul Arieșul Mihai Viteazu – VIDEO

Etapa a XVIII-a a campionatului ligii a IV-a a adus încă un pas hotărât spre locul I în clasamentul AJF pentru echipa Vulturul 2020 Mintiu Gherlii.

Sâmbătă de la ora 11, pe baza sportivă din Mintiu Gherlii a avut loc întâlnirea dintre echipa locală și formația clasată pe locul 1, Arieșul Mihai Viteazu. Oaspeții aveau la activ o singură înfrângere în campionat, după 17 meciuri jucate. La Mintiu Gherlii, au mai adăugat una.

A fost un mechi echilibrat, care se putea încheia cu scor alb, dar spre final s-a produs și surpriza.

fotbal vulturul mintiu gherlii ariesul mihai viteazu

Răzvan Andronic, care joacă la Mintiu Gherlii din februarie, a fost eroul partidei. În minutul 82, a interceptat perfect o pasă și de la 2 metri de portar, a trimis balonul razant pe lângă acesta, în poartă.

A fost bucurie de nedescris în rândul jucătorilor, a suporterilor, veniți cu torțe și fumigene, a sponsorului Academy, care a pus umărul la o echipă de succes.

video gherla info golul meciului /CJSport

“Astăzi, cea mai importantă a fost atitudinea băieţilor. O adevărată familie, toţi au jucat unul pentru altul. A fost un campionat greu. Ne-am îndepărtat, ne-am apropiat iar, suntem pe locul 2 acum, dar luăm meciurile pas cu pas. Mai avem câteva etape, le câştigăm pe toate şi vom fi pe primul loc”, a declarat antrenorul Dan Matei pentru cjsport.ro.

După victoria de sâmbătă, Vulturul Mintiu Gherlii a acumulat 41 de puncte în clasament, din 17 jocuri.

video gherla info meciul integral / TurdaNews

Tot sâmbătă, Atletic Olimpia Gherla a pierdut acasă cu Speranța Jucu (0-1), iar Unirea Iclod a pierdut cu 2-1 partida cu Victoria Viișoara.

În etapa următoare, Vulturul Mintiu Gherlii are programat meci în deplasare cu Unirea Iclod, iar Atletic Olimpia Gherla cu Unirea Tritenii de Jos.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns