hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

fotbal unirea dej minerul baia mare

Meci amical la Iclod Unirea Dej – Minerul Baia Mare

Pe terenul sintetic al arenei sportive din Iclod s-a disputat sâmbătă un nou meci  de verificare susţinut de echipa de liga a III-A, Unirea Dej.

Adversarul formaţiei antrenată de clujeanul Gică Barbu a fost colega de serie din eşalonul trei, ocupanta locului doi în clasament, Minerul Baia Mare, însoţită pe Valea  Someşului Mic de toată conducerea clubului, cândva aflat în liga a I-a.

Maramureşenii,  mult mai avansaţi în pregătirea de iarnă, au câştigat cu scorul de 2-0 (1-0) prin golurile marcate de Boje (minutul 10) şi  Chişolie (minutul 52).

A fost o partidă destul de echilibrată, dejenii având şi ei câteva ocazii bune de a înscrie, însă noul sosit la începutul acestui an de la FC U,  Darius Hâmpea a ratat din poziţii bune.

La Unirea s-au remarcat câţiva tineri, chiar şi juniori, care promit mult. La dejeni se observă o întinerire masivă a lotului de jucători, un lucru bun în perspectiva viitorului acestei grupări de tradiţie al fotbalului clujean, care ani de-a  rândul a evoluat în fosta divizie B.

Următoarea întâlnire amicală a Unirii Dej va fi sâmbătă, 9 februarie, tot pe terenul sintetic din Iclod, unde susţin şi antrenamentele zilnice.  Adversar va fi  ACS  Unu Fotbal Club Gloria Bistriţa.

Szekely  Csaba

foto: dej24.ro

sus(1)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns