revelion 2020 gherla dej cluj crystal ballroom pret
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj revelion 2020 gherla dej cluj al kimbo pret locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
fotbal u cluj gherla

Meci amical de fotbal la Gherla cu starurile „U” Cluj

Laur Astilean, in prezent antrenorul echipei de fotbal juniori Viitorul Gherla si a echipei Vulturul Mintiu Gherlii, nu a uitat de vremurile cand juca alaturi de „U” Cluj, echipa la care a activat din 1999 pana in 2003. La sfarsitul saptamanii trecute, Astilean si-a invitat fostii colegi la un meci amical, pe terenul sintetic de la liceul „Petru Maior”.

La sfarsitul saptamanii trecute au raspuns invitatiei nume celebre ale „U”, de la Zsolt Silagyi, „unicul capitan”, la Alexandru Pacurar, care a jucat si la Steaua, Liviu Mihai, fost 5 ani la „U” Cluj, dar si la Farul Constanta, Ovidiu Sarmasan, trecut prin Gloria Bistrita si FC Brasov, Gabriel Giurgiu, acum la Otelul Galati, Adrian Borza, fost jucator si la Gloria Bistrita sau Petrolul Ploiesti.

In echipa locala au intrat pe teren Claudiu Trif, Tudor Chendrean, Pop Florin, Mihai Padure, Zoli Balint, Baciu. Asa cum era de asteptat, echipa vedetelor „U” n-a avut adversar: a fost 5-1 la finalul meciului, insa asta a contat cel mai putin.

Neprevazute au fost insa „prelungirile”: dupa victorie, oaspetii au fost invitati la gratare, mici si bere, moment pentru depanarea amintirilor, dar si pentru impartasirea celor mai proaspete noutati.

Juniorii de la Viitorul Gherla nu au ratat ocazia de a se intalni cu fotbalistii pe care i-au vazut doar la televizior. „U”-istii au fost coplesiti cu cereri de autografe, iar sedintele foto s-au tinut lant!

Peste cateva saptamani, Astilean & compania urmeaza sa joace revansa, la Cluj-Napoca.

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

1 comentariu

  1. tot respectul pentru ASTILEAN LAUR cel mai mare fotbalist (si cel mai serios ) care la avut orasul nostru ...RESPECT...seriozitate pe care o are si la grupele de copii pe care le are la,, VIITORUL GHERLA,,

    sus(13)sus(41)

Lasă un răspuns