taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
somaj gherla alofm ajofm

Măsuri noi la AJOFM Cluj pentru prevenirea îmbolnăvirilor

Asociația Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Cluj a luat măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Prin acestea se urmărește reducerea interacțiunii în spațiile destinate publicului din cadrul AJOFM Cluj și utilizarea extinsă a sistemului electronic: email și fax.

AJOFM Cluj anunță că activitatea de audiențe va fi suspendată începând cu data de 12.03.2020, până pe data de 31.03.2020, urmând că, în funcție de evoluția situației, să fie anunțate alte decizii.

Ca urmare a acestui risc, se recomandă tuturor solicitanților serviciilor AJOFM Cluj să apeleze la poștă (letrica sau electronică), iar acolo unde se impune depunerea unor documente originale, cererea și documentele în cauză să fie transmise în regim de scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

sus(0)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns