taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
dej

Măsură fără precedent la Dej, masca de protecție obligatorie în toate spațiile publice deschise

Având în vedere creșterea numărului de infectări cu SARS CoV-2 la nivelul municipiului Dej,  Comitetul Local pentru Situații de Urgență, a hotărât în cadrul unei ședințe convocate miercuri, o nouă măsură de limitare și prevenire a răspândirii COVID-19 la nivelul municipiului.

Astfel, începând cu data de 7 octombrie 2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate SPAȚIILE PUBLICE DESCHISE din municipiul Dej.

Potrivit explicațiilor suplimentare date de responsabili, se impune purtarea obligatorie  măștii inclusiv pe stradă.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență reamintește cetățenilor importanța respectării măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), luate anterior la nivel municipiului, și anume:

  • Respectarea măsurilor de distanțare, purtarea măștii și dezinfectarea mâinilor în mijloacele de transport în comun.
  • Respectarea măsurilor de distanțare și purtarea măștii în stațiile de autobuz.
  • Respectarea măsurilor de distanțare și purtarea măștii în zonele de piață și alte spații aglomerate.
  • Respectarea măsurilor de distanțare și dezinfecție la nivelul unităților de alimentație publică.
  • Respectarea măsurilor de distanțare și purtarea măștii în spațiile publice închise.
  • Respectarea tuturor prevederilor emise de autorități privind limitarea răspândirii COVID 19 de către persoanele fizice și juridice.
  • Respectarea măsurilor stabilite de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, precum și a tuturor prevederilor emise de alte autorități privind limitarea răspândirii COVID-19 va fi asigurată de către Poliția Națională, Jandarmeria, Poliția Locală.

Cetățenii sunt îndemnați să fie responsabili și să aplice toate măsurile de protecție stabilite pentru limitarea îmbolnăvirilor.

foto: arhiva

sus(21)jos(8)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns