taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
laptop telefon tableta

Măști pentru elevii din Cluj, urmează tablete

Inspectoratul Școlar Județean Cluj informează că a realizat achiziții pentru 68 de unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj, constând în materiale de protecție sanitară – 730.700 măști, în cuantum de 200.000 lei, 1.746 litri de dezinfectanți, în cuantum de 50.000 lei.

În perioada 12-16 octombrie 2020, Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară activitatea de distribuire a acestor materiale sanitare unităților de învățământ preuniversitar din județul Cluj, conform unui grafic comunicat la nivel de rețea școlară.

În ceea ce privește achiziția de tablete, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj informează opinia publică cu privire la faptul că toată documentația aferentă achiziționării celor 1.890 de tablete se regăsește încărcată pe portalul SICAP, în faza de depunere a ofertelor de către furnizorii interesați, cu termen 20 octombrie 2020.

În paralel, Inspectoratul Școlar Județean Cluj pregătește și documentația pentru achiziția de materiale sanitare, tablete și echipamente IT, în conformitate cu dispozițiile OUG, nr. 144/2020, necesare desfășurării activităților didactice online, în cadrul unităților de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj.

foto: arhiva

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns