mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
masina zgariata

Mașini zgâriate la Cluj, unde au găsit polițiștii autorul și cât sunt de mari pagubele

Ma imulte mașini parcate în Cluj-Napoca au fost găsite zgâriate de către proprietari. Aceștia au anunțat poliția.

Un număr de nouă autovehicule au fost găsite zgâriate cu un corp ascuțit, între 28 septembrie și 15 octombrie 2019, la Cluj. Toate erau parcate pe strada Vasile Lucaciu din municipiu. Pagubele au fost estimate la suma de 34,600 de lei.

Pe 4 decembrie, poliţiştii de la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca au identificat o femeie de 54 de ani, din municipiul Sibiu, judeţul Sibiu, băcuită de comiterea faptelor.

Aceasta este cercetată acum sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Situația nu este o premieră, din păcate. În 2014, o femeie a fost filmată în timp ce zgâria mai multe mașini tot la Cluj, pe strada Gorunului. Omul care a observat-o atunci pe femeie a întrebat-o pe aceasta de ce face așa ceva, iar femeia a a reproșat că are drepturile ei.

video în continuare

foto: arhiva

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns