taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
tractor primarie fizesu gherlii

Mașini și utilaje noi la Fizeșu Gherlii

În curtea primăriei din Fizeșu Gherlii au intrat mașini și utilaje noi, toate necesare pentru gospodărirea în mai bune condiții a comunei.

Este vorba despre un tractor, o remorcă, autogreder, o sălăriță de deszăpezire, utilaj pentru cosit șanțuri. Achiziția a fost făcută prin intermediul GAL Câmpia Transilvaniei, grup în care Fizeșu Gherlii este membru.

„Am început demersurile în primăvara anului trecut, iar vineri la amiază, mașinile și utilajele au intrat în pe poarta  primăriei”, spune primarul Vasile Lup.  „Până acum ne-am descurcat cum am putut, am mai folosit buldoexcavatorul, am plătit pentru închiriere, dar de acum ne va fi mai ușor să putem gestiona curățenia comunei, la Fizeșu Gherlii, Nicula, Bonț și Săcălaia, cu forțe proprii”.

utilaj fizesu gherlii

utilaj fizesu gherlii

utilaj fizesu gherlii

Noile utilaje vor fi folosite și la decolmatarea șanțurilor din comună.

Achiziția făcută de Primăria Fizeșu Gherlii are o valoare totală de 49.500 euro + TVA.

sus(74)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

9 comentarii

 1. ALOOOOO,d le primar NASA,vezi ca se poate?

  sus(19)sus(1)
  • 1. Pentru buldo-escavatorul de la primarie sau alocat 600 litri de motorina pe luna si salariul lunar pentru muncitor sanctiunile sunt nefacute la fel si drumurile de hotar iar utilajul a fost folosit de o rudenie de-a dumneavostra domnule primar,asa procedati si cu tractorul? Alocati combustibil si salariul pentru un preferat de-al dumneavostra? Asa este risipa a bunului public,nu aveti de ce sa va laudati cu aceasta achizitie!

   sus(10)sus(10)
   • Domnule primar Vasile Lup echipa de specialist de la serviciile de specialitate care lucreaza la Primaria Fizesu Gherlii care si-au adus o contributie mare in achizitionarea utilajelor nu apar nominalizati in articolul publicat iar dumneavoastra folositi aceasta achizitie facuta de altii pentru propaganda electorala,ba mai mult ati schimbat din propria initiativa articolul ce urma a fii publicat cu titlul ''Dotarea serviciului situatii de urgenta,, . Cu in titlu pe care l-ati publicat pentru a va avantaja personal. Nu va grabiti !!! Alegerile sunt doar anul viitor!

    sus(14)sus(3)
 2. Inainte de a primi tractorul a-ti construit garajul distrugand partial parcul de joaca pentru copii. Cat a costat acea constructie mai mult decat tractorul?

  sus(9)sus(9)
 3. Va rugam sa da-ti date si despre autoturismul nou pe care l-ati achizitionat si ca folositi 200 litri de benzina lunar.

  sus(17)sus(8)
 4. Alooo GAL Plaiuri Somesene ?....Gal Campia Transilvaniei, Gal Somes Transilvan pot...voi de ce v-ati infiintat!!!!!!!

  sus(23)sus(0)
 5. Bravo domnule primar asa cum spuneti dumneavostra ''la primaria Fizes se lucreaza,, , ati cumparat recent un autoturism personal dintr-un salar de bugetar. Mercedes care a costat 50 de mii de euro,frumoasa achizitie. Cine e harnic si munceste are tot...

  sus(20)sus(0)
 6. D-nule primar Vasile Lup va laudati cu utilajele achizitionate ca la Fizes se lucreaza,de ce nu postati aceste videoclipuri pe Gherla info? Pentru a avea fiecare cetatean la opinie. Vreti sa fiti laudat doar de prieteni si pana in prezent nu s-a lucrat deloc cu acele utilaje si au fost expuse doar pentru a va lauda,spuneti concret ce s-a lucrat numai pe timpul lui Ceausescu se proceda asa cum procedati d-vs.

  sus(0)sus(3)
 7. Pe vremea lui Ceaușeșcu le tremura târtița la hoțomanii ăștia, că umbra Canalului era deasupra lor. Acum, în țara lui Papură Vodă este raiul lor. ;)

  sus(8)sus(0)

Lasă un răspuns