taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod sudor lacatus
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod balastiera muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj ospatar restaurant sofer livrari
sofer noapte sosea

Mașină urmărită de polițiști la Panticeu, de ce nu a oprit conducătorul auto la semnal

Polițiștii au procedat la urmprirea unei mașini, după ce aceasta nu a oprit la semnal. Era ușor de bănuit, ceva nu era în regulă.

Pe 19 februarie, în jurul orei 19.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui autoturism care se deplasa pe DJ109A, în localitatea Panticeu. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, conducătorul pătrunzând pe un drum comunal, spre centrul localității. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit șoseaua  și s-a oprit într-un șanț, în dreptul imobilului cu nr. 261.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Apahida, care nu deţinea permis de conducere.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

foto: arhiva

sus(1)jos(0)

tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns