hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

politist politia urmarire sosea

Mașina unei femei furată la Cornești. Unde a fost găsită

O femeie de 43 ani, din comuna Corneşti, județul Cluj, a anunțat joi în jurul orei 13,30 la 112 şi apoi a făcut și o plângere la Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla, cum că autoturismul proprietate personală i-a dispărut din curte.

In urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că în aceeași zi, în jurul orei 10, un bărbat de 52 ani, din comună, a sustras autoturismul din curtea imobilului.

In jurul orei 14, omul a fost depistat la intrarea în satul Lujerdiu, în timp ce conducea autoturismul. Din verificări a rezultat că bărbatul nu avea permis de conducere.

Mai mult, mirosea puternic a alcool, dar a refuzat să fie testat cu aparatul alcotest. Polițiștii l-au condus la Spitalul municipal Gherla, unde, după recoltarea primei probe biologice de sânge, la ora 15:10, a acceptat testarea cu aparatul alcotest. A rezultat o valoare de peste 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma probatorului administrat în cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de bărbatul de 52 ani pentru săvîrșirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Cluj.

foto: arhiva

sus(2)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns