taxi gherla telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
gherla strada george cosbuc

Mașină spartă ziua în amiaza mare, ce a luat hoțul

Un bărbat care își lăsase mașina parcată a găsit-o cu geamul spart.

Evenimentul a avut loc pe 8 iulie, pe strada George Coșbuc din Gherla. Proprietarul mașinii, un bărbat de aproximativ 30 de ani, care locuiește în apropiere, o lăsase parcată ca de obicei, pe marginea drumului, lângă intrarea unei săli de fitness.

Pe la orele amiezii, a făcut o ieșire în oraș, iar la revenirea acasă a observat că geamul portierei din dreapta față este spart. Apoi a constatat că i-au dispărut din interior actele și un card contactless. A verificat plățile făcute recent cu cardul și a aflat că hoțul l-a folosit la magazinul Profi din oraș, unde a cheltuit în jur de 250 de lei.

Omul a sesizat urgent poliția, care a început cercetările pentru identificarea autorilor si tragerea acestora la raspundere, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

foto: arhiva

sus(0)jos(38)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns