locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

gherla strada george cosbuc

Mașină spartă ziua în amiaza mare, ce a luat hoțul

Un bărbat care își lăsase mașina parcată a găsit-o cu geamul spart.

Evenimentul a avut loc pe 8 iulie, pe strada George Coșbuc din Gherla. Proprietarul mașinii, un bărbat de aproximativ 30 de ani, care locuiește în apropiere, o lăsase parcată ca de obicei, pe marginea drumului, lângă intrarea unei săli de fitness.

Pe la orele amiezii, a făcut o ieșire în oraș, iar la revenirea acasă a observat că geamul portierei din dreapta față este spart. Apoi a constatat că i-au dispărut din interior actele și un card contactless. A verificat plățile făcute recent cu cardul și a aflat că hoțul l-a folosit la magazinul Profi din oraș, unde a cheltuit în jur de 250 de lei.

Omul a sesizat urgent poliția, care a început cercetările pentru identificarea autorilor si tragerea acestora la raspundere, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

foto: arhiva

sus(0)jos(38)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns