hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca ghelr adej cluj sofer kimbo

accident tren jucu cluj

Mașină lovită în accident de tren la Jucu, o persoană a rămas încarcerată, mașina a rupt un stâlp de tensiune, a luat foc vegetația – VIDEO

Un accident feroviar s-a produs marți în jurul orei 15 în zona localității Jucu. Un tren a surprins pe calea ferată un autovehicul.

În urma impactului, o persoana a rămas încarcerată. Mașina a fi lovit un stâlp de tensiune de la calea ferată, care a căzut peste autovehicul. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte.

accident tren jucu

foto Info Trafic jud Cluj

La locul accidentului au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor și echipaje medicale, care au început operațiunile de descarcerare. Acestea au durat mai mult de o oră.

A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întreruperea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar.

In autoturismul marca Audi, înmatriculat în județul Cluj, a fost găsit un singur pasager, șoferul.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta conducea autovehiculul pe drumul comunal DC40, din direcția Jucu de Mijloc spre șoseaua principală Gherla – Cluj-Napoca. Ajuns la trecerea la nivel cu calea ferată, nu ar fi respectat semnificația indicatorul Oprire, nu s-ar fi asigurat corespunzător și a pătruns pe firul 2 de cale ferată, moment în care a fost acroșat de trenul personal 4110 regio Cluj Napoca – Sighetu Marmatiei, care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla.

Trenul a fost oprit, iar călătorii au ieșit la ocazie la șosea, pentru a-și putea continua drumul.

Mecanicul locomotivei este un bărbat din Sângeorz Băi, județul Bistrița-Năsăsud. Acesta a fost testat de polițiști și a rezultat că nu consumase băuturi alcoolice.

Șoferul din autoturism a fost rănit grav și nu a putut fi testat. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale.

  • știre în curs de actualizare – revenim cu imagini video în jurul orei 19,30

accident tren jucu pompieri smurd

tren jucu cluj

accident masina tren jucu

video în continuare

sus(4)jos(23)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns