hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa

accident masina tren jucu

Mașină lovită de tren la Jucu – un bărbat a scăpat din accident în viață ca prin urechile acului – FOTO

Un autovehicul a fost acroșat de un tren sâmbătă după-amiază, în zona localității Jucu.

Din primele informații, evenimentul s-a petrecut in jurul orei 15 lângă moara Panemar din Jucu de Mijloc, în apropiere de Km. 17. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

La locul accidentului au intervenit pompierii de la ISU Cluj cu o autospecială de descarcerare și un echipaj medical care a preluat victima și a transportat-o la spital.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Ciprian Cornea, a declarat că pasagerul din mașina marca Volkswagen lovită de tren, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Cojocna, comuna Apahida,  care circula spre drumul național, a scăpat cu viață ca prin urechile acului.

Omul a fost rănit grav, dar era conștient și a fost scos dintre fiarele contorsionate de câțiva cetățeni. Din verificările polițiștilor a rezultat că șoferul nu a respectat semnificația indicatorului de la trecerea la nivel cu calea ferată, iar mașina a fost lovită de tren.

Mașina a fost târâtă de tren pe o distanță de aproximativ 60 de metri.

masina accident tren jucu cluj

masina accident tren jucu cluj

Trenul de călători implicat în eveniment circula pe ruta Cluj-Napoca – Sighetu Marmației, iar la Gherla a avut o întârziere de 45 de minute. Circulația trenurilor a fost întreruptă sâmbătă seara la Jucu pe un fir de cale ferată.

Polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

sus(0)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns