taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
accident tren gherla

Accident la Gherla, mașina lovită de tren, șoferul a murit pe loc – VIDEO

Un autoturism a fost acroșat de un tren joi după-amiază, în jurul orei 14.15, la Gherla. Evenimentul s-a petrecut la trecerea de cale ferată de pe drumul spre Hășdate.

La locul accidentului au intervenit echipaje medicale, echipaje de descarcerare ale pompierilor și poliția.

Mașina a fost lovită de un tren de călători, care circula pe ruta Iași-Timișoara. Autoturismul a fost împins de tren pe calea ferată, iar la un moment dat a lovit un stâlp, pe care l-a scos din pământ. Portiera autoturismului a rămas agățată de tamponul locomotivei.

Pompierii au găsit la fața locului autoturismul contorsionat, în care era încarcerat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Dej, cu multiple traumatisme incompatibile cu viața.

accident masina tren gherla

S-a acționat pentru descarcerarea bărbatului și pentru asigurarea măsurilor de siguranță la locul accidentului. Nici unul din pasagerii sau personalul de specialitate din garnitura de tren nu a solicitat consultul salvatorilor.

Mecanicul locomotivei a povestit că  mașina a intrat pe calea ferată dinspre oraș spre Hășdate, că omul se afla singur în mașină și că este posibil să nu fi văzut trenul care venea de după o curbă cu vizibilitate redusă.

Trenul și-a reluat călătoria după aproximativ o oră.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

video în continuare

sus(16)jos(53)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?