angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere

politie masina noapte jucu

Mașină găsită abandonată pe calea ferată, la Răscruci, șoferul a dispărut

Un autoturism a fost observat în gabaritul căii ferate în noaptea de joi spre vineri, în zona localității Răscruci, în comuna Bonțida, la kilometrul 12+908. În urma unui apel la 112, a intervenit Poliția Transporturi Feroviare și un echipaj medical SMURD.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 0,15 despre eveniment, iar la locul indicat a găsit pe calea ferată un autoturism fără pasageri.

Mașina venea cel mai probabil pe drumul de la platforma industrială Nokia – Bosch, a lovit un parapet din curba de la trecerea la nivel și apoi unitatea luminoasă de avertizare  a barierei. Autoturismul abandonat era un Ford, înmatriculat în județul Cluj.

Polițiștii, cu sprijinul unor cetățeni, au tras autovehiculul de pe calea ferată. Operațiunile s-au încheiat în jurul orei 3.15, iar circulația trenurilor nu a fost afectată.

masina accident rascruci

cale ferata rascruci

foto primite de la Florin

Oamenii legii fac acum cercetări pentru identificarea șoferului și lămurirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul. În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere sau semnalizare falsă.

Un eveniment asemănător a avut loc în urmă cu doi ani, la Jucu. Și atunci a fost găsit un autoturism abandonat pe calea ferată. Ulterior a fost identificat și șoferul, care a declarat că după ce a fost acroșat de un tren, s-a speriat și a fugit.

foto principală: arhiva

Accident misterios la Jucu – trenul a lovit o mașină, șoferul nu e nicăieri – VIDEO

sus(1)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns