taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
politie noapte

Mașină furată în Cluj de trei tineri, găsită cu ajutorul șoferilor care au văzut-o în trafic

O mașină furată în Cluj a mobilizat lumea, iar în scurt timp, făptașii au fost prinși.

In noaptea de luni spre marți, suspecții au forțat ușa de acces a unui garaj de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca și au furat mașina. Nu le-a fost greu, deoarece cheia autovehiculului marca Seat era la îndemână.

Puși pe fapte mari, hoții au pătruns și în alt garaj, de unde au furat un radiocasetofon dintr-o mașină.

Proprietarul mașinii a ceurt ajutorul pe Facebook pentru găsirea mașinii, iar marți seara, șoferii aflați în trafic au observat mașina furată și a fost anunțata poliția.

In jurul orei 19,30, polițiștii au observat autoturismul, care circula prin localitatea Padureni din comuna Chinteni și au făcut semn șoferului să oprească. Soferul a oprit la o distanță de circa 30 de metri față de echipajul de poliție. Din interior au ieșit trei persoane –  doi tineri de 17 și 13 ani, care au rămas pe loc, însă șoferul a luat-o la fugă.

Polițiștii au pornit după acesta, l-au prins și l-au imobilizat. Era vorba despre un tânăr de 23 de ani din comuna Vultureni, care nici măcar nu avea permis de conducere.

Cei trei au fost conduși la poliție pentru audieri iar apoi doi dintre suspecți, de 17 și 23 de ani, ambii din comuna Vultureni, au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei sunt cercetați  pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Autoturismul a fost recuperat și predat proprietarului.

Polițiștii au transmis mulțumiri celor care i-au sprijinit în acest caz.

foto: arhiva

sus(10)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns