ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
masina hot furt noapte lanterna

Mașină furată din Gherla, plimbare la Orman fără permis, bărbatul a fost arestat

Un bărbat a fost arestat după ce a sustras un autoturism și l-a condus fără permis.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 1 iunie, în jurul orei 23. Autoturismul se afla în parcarea restaurantului Escape de pe strada Parcului din Gherla și aparținea firmei. Mașina a fost folosită de un bărbat în vârstă de 29 de ani din Gherla, care s-a deplasat până la Orman, în comuna Iclod, iar apoi a revenit în oraș.

Un reprezentant al firmei a sesizat poliția în acest caz. În scurt timp, în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Gherla l-au identifcat pe conducătorul auto. Acesta a fost reținut inițial pentru 24 de ore.

Vineri, 3 iunie, bărbatul a fost prezentat magistraților de la Judecătoria Gherla, care au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările se fac sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns