mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
accident masina cal mintiu gherlii

Mașină distrusă de un cal speriat la Mintiu Gherlii – FOTO

Un șofer care circula prin comuna Mintiu Gherlii a fost luat prin surprindere pe drumul spre Țop de un cal scăpat de sub control.

Joi dimineața în jurul orei 8,30, omul circula cu mașina personală pe un drum îngust, iar la un moment dat a văzut cum din spate se apropie în fugă haotică un cal.

Omul, un localnic, a tras imediat pe dreapta, pentru a face loc calului, dar animalul s-a izbit violent de mașină, i-a avariat partea din spate și i-a spart luneta.

În mașină se aflau doi pasageri. În urma evenimentului, aceștia au scăpat teferi și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

accident masina cal mintiu gherlii

S-a cerut ajutorul poliției, care a constatat în urma verificărilor că mai multe persoane încărcau lemne într-o căruță, iar la un moment dat unul dintre cai s-a speriat și a luat-o la fugă, izbindu-se de mașina oprită pe marginea drumului.

accident masina cal mintiu gherlii

Proprietarul calului va trebui acum să plătească pentru paguba produsă.

sus(1)jos(12)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns