hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla bucatar restaurant conte locuri de munca gherla incaltaminte locuri de munca gherla jocuri pariuri casier operator usr gherla intalnire

masina furata SsangYong Kyron

Mașină declarată furată în Satu Mare, oprită de polițiști pe centură la Gherla – surprize la schimb de mașini

Un șofer care circula cu o mașină de teren pe varianta ocolitoare de la Gherla a fost oprit de polițiști, joi in jurul orei 12,30. Proprietarul din Satu Mare o declarase în urmă cu câteva zile furată.

În urma verificărilor, oamenii legii de la Poliția Rutieră Gherla au constatat că mașina oprită pe centură este cea căutată, pusă între timp sub sechestru de I.P.J. Satu Mare. De asemenea, s-a constatat că șoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Șoferul aflat la volan, un bărbat de 38 de ani din Satu Mare, nu a opus rezistență și a fost cooperant cu polițiștii.

Pe 2 februarie 2018, la Poliția din Satu Mare a fost sesizat furtul unui autovehicul marca SsangYong Kyron.

Schimb de mașini cu surprize

O femeie din Satu Mare a povestit cum s-ar fi întâmplat totul. Ea a declarat pentru Gherla INFO că a făcut un schimb de mașini, primind un Ford Focus la schimb pentru mașina SsangYong Kyron. Când s-a făcut tranzacția, omul cu Fordul, care era tot din Satu Mare, ar fi dat asigurări că va trimite actele mașinii noilor proprietari ulterior, prin curier.

După câteva zile, femeia a aflat că mașina SsangYong Kyron ar fi fost de fapt furată de la o firma de închirieri auto. A anunțat poliția și a predat mașina Ford Focus. Ea spune că astfel a aflat că bărbatul cu care a făcut afacerea ar fi căutat în mai multe dosare de fraudă și furt, petrecute în Oradea și Satu Mare.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate detaliile în care s-a petrecut acest caz. S-a procedat la indisponibilizarea autoturismului în baza ordonanţei emise în dosarul penal de furt înregistrat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare şi s-a informat această unitate de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Faţă de bărbatul de 38 ani, Poliţia municipiului Gherla efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

sus(13)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Nu înțeleg ce vreți să spuneți. Femeia a oferit un Ford si a primit un SaangYong. Pai atunci cum a predat Fordul?

    sus(0)sus(4)

Lasă un răspuns