taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident smurd pompieri cluj garibaldi

Mașină de pompieri răsturnată în accident la Cluj, după impactul cu o mașină de livrări la domiciliu

Două autovehicule au fost implicate într-un accident rutier produs miercuri seara, la Cluj-Napoca.

Din primele informații, la intersecția Bd. 1 Decembrie 1918 cu strada Garibaldi, a avut loc o coliziune între un autovehicul al pompierilor și un autoturism, care făcea livrări la domiciliu, pe fondul neacordării de prioritate.

Microbuzul care s-a răsturnat aparține de ISU Maramureș și era în misiune pentru a prelua cetățeni români reîntorși din străinătate.

În urma apelului la 112, au intervenit echipaje de descarcerare ale pompierilor clujeni și două echipaje medicale SMURD.

accident smurd pompieri cluj garibaldi

Microbuzul transporta 14 persoane, venite din Franța, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriații.

Celelalte persoane s-au reîntors la Sala Sporturilor din Cluj pentru a fi preluate de alt mijloc de transport, pentru a fi transportate către locațiile de carantină.
accident smurd pompieri cluj garibaldi

Din cercetările polițiștilor a rezultat că în jurul orei 18.45, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea rosie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 30 de ani, din comuna Bontida.

In urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, pasageri în microbuz.

Conducătorii auto au fost testați si a rezultat ca niciunul nu a consumat alcool.

foto: Info Trafic jud Cluj

sus(0)jos(11)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns