gama optic ochelari gherla concurs laptop dej cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura splendid lacatus montator salariu
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare infirmiera camin batrani rebeca santioana angajare fast food km 0 gherla
merion gherla restaurant angajare ospatar barman bucatar
bmw frontiera

Mașină de lux dispărută, oprită la frontieră, la volan un tânăr din Cluj

Polițiștii de frontieră au descoperit pe raza localității Vadu Izei din Maramureș un autoturism căutat de autoritățile din Slovacia. 

Pe 20 ianuarie, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș în cooperare cu lucrători din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației și S.P.F. Vișeu de Sus au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate.

Pe raza localității Vadu Izei, polițiștii au oprit pentru control un cetățean român, domiciliat în Cluj. Bărbatul de 27 de ani conducea un autoturism marca BMW, înmatriculat în Slovacia.

În urma verificărilor suplimentare efectuate s-a constatat faptul că autovehiculul figurează cu alertă în bazele de date, semnalare introdusă de autoritățile slovace în aceeași zi.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal. Autoturismul, în valoare de 300.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

În continuare se fac verificări sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns