mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

camion rasturnat bontida

Mașină cu balast răsturnată la Bonțida – VIDEO

Circulația autovehiculelor se desfășoară cu dificultate luni după-amiază pe șoseaua Gherla-Cluj, în zona localității Bonțida.

În jurul orei 13, un autocamion încărcat cu balast care circula spre Cluj a intrat într-un șanț de pe marginea drumului și nu a mai putut ieși. O parte din încărcatură s-a răsturnat în curtea unui imobil, gardul a fost distrus pe o porțiune, iar un indicator rutier de trecere de pietoni a fost pus la pământ.

La locul evenimentului a intervenit un echipaj de pompieri și poliția.

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite.

Manevrele de scoatere a autocamionului din șant au dus la formarea de cozi uriașe de mașini, care s-au întins până la Fundatura și spre Jucu. În jurul orei 15,30 ciruclația a fost reliată în condiții normale.

coada masini fundatura

foto din trafic, primită de la Adrian

video în continuare

sus(5)jos(13)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns