hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

accident dej masina tren cluj

Mașină lovită de tren la intrare în Dej

Un autovehicul a fost surprins de tren miercuri dimineața la intrarea în Dej dinspre Gherla.

Din primele informații, accidentul s-a produs cu puțin timp înainte de ora 9, la trecerea cu nivel de calea ferată de la intersecția cu accesul spre parcul industrial ARC PARC – Fujikura.

O autospecială a pompierilor de la Detașamentul din Dej a intervenit în zona unde un autoturism a fost acroșat de  un tren de persoane, la trecerea la nivel a căii ferate.

Un șofer de 41 ani din Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henri Coandă, nu ar fi respectat semnificatia culorii rosii la pasajul de cale ferata, fiind acroșat de tren.

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

  • știre în curs de actualizare
sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns