taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
larisa gurzau spectacol gherla

Mărţişoare muzicale – spectacol la casa de cultură cu elevii Școlii Tudor Jarda

Femeile din municipiul Gherla au avut parte joi după amiază de un frumos cadou oferit de cursanţii canto popular a secţiei Gherla din cadrul Şcolii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca.

Publicului care a luat loc în sala Casei Municipale de Cultură i-au fost oferite „Mărţişoare muzicale”, aşa cum a fost intitulat sugestiv spectacolul de muzică populară. Cu această ocazie au urcat pe scenă cursanţii anilor I, II şi III pregătiţi de coordonatorul cursului Ioan Dordoi şi de corepetitorul Emil Mihaiu. Acompaniamentul muzical a fost asigurat de taraful „Ardealul” condus chiar de Emil Mihaiu, iar printre interpreţii de muzică populară s-au aflat Larisa Gurzău, Camelia Tămaş, Bianca Roş, Monica Pop, Ana-Maria Cioban , Daria Pop, Bianca Trif, Petruţa Nemeş, Ioana Câmpeanu, Cecilia Coloji, Denisa Frenţ, Fabiana Câmpean, Alexandra Moldovan, Ovidiu Stan, Vasile Mureşan şi Dana Feherdi. Ca invitaţi au cântat Ovidiu Varian din Dej şi Maria Leoca, ultima având şi rolul de prezentatoare.

În cadrul spectacolului a evoluat şi Orchestra de muzică populară a copiilor, pregătită şi instruită de Emil Mihaiu. Cei opt mici instrumentişti au oferit un concert frumos, primit cu aplauze. Este vorba de viitorul artei interpretative gherlene în domeniul folclorului, gen muzical în care oraşul de pe Someş a constituit totdeauna un exemplu excelent.

Spectacolul „Mărţişoare muzicale” a fost organizat de Consiliul Judeţean Cluj, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” în parteneriat cu Primăria Municipiului Gherla şi Casa Municipală de Cultură Gherla.

Szekely Csaba

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns