taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
politie masina

Marfa da, banii ba. Bărbat din Fizeșu Gherlii cercetat pentru înșelăciune

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au reținut un bărbat de 43 de ani, din comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj, într-un dosar penal privind un caz de înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul lunii mai 2021, bărbatul de lângă Gherla s-a folosit de nume și mijloace frauduloase și a indus în eroare o societate comercială cu sediul în județul Argeș.

Omul s-a prezentat la firmă pentru a cumpăra diverse produse din mase plastice, pe care urma să le plătească cu un bilet la ordin.

Firma a livrat marfa, în valoare de aproximativ 15.000 de lei, iar aceasta a fost transportată la un depozit din județul Cluj. Însă cumpărătorul nu a mai emis documentul de plată, iar vânzătorul a sesizat poliția.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Miercuri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura controlului judiciar, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

sus(14)jos(1)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?