taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
marcel ciolacu psd gherla

Marcel Ciolacu la Gherla, susținere pentru candidatul PSD Ioan Neselean la alegerile de duminică – VIDEO (P.E.)

Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a aflat vineri la Gherla. În campania electorală pentru alegerile locale, a ținut să fie alături de Ioan Neselean, candidatul la primărie la alegerile de duminică.

La orele amiezii, oaspetele a fost întâmpinat de membri ai organizației PSD Gherla și de simpatizanți. Alături de liderul PSD s-au aflat Valentin Cuibus, candidatul la primăria Cluj-Napoca, Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național al PSD, candidatul PSD la primăria Dej Vasile Sălătioan.

De asemenea, a fost prezent și Alexandru Cordoș, președintele organizației județene PSD Cluj, candidatul formațiunii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, pentru care Marcel Ciolacu și-a expimat sprijinul deplin.

alexandru cordos marcle ciolacu gherla psd

Marcel Ciolacu a dat asigurări că Ioan Neselean se bucură de susținerea sa și a promis că problemele adminstrative ale orașului din acest moment vor fi preluate și de el. „Ne vom bate la București pentru ca toate proiectele actuale și altele noi, sa fie implementate”.

Vasile Dâncu a apreciat situația de la Dej, unde primarul Morar Costan a trecut la PNL, ca fiind un accident. Aici s-a impus desemnarea lui Vasile Sălătioan pentru candidatura în premieră la funcția de primar. „Începem reconstrucția pe Valea Someșului, unde era fieful nostru. Vrem să reconstruim organizația PSD Cluj. O să sprijinim cu toate forțele candidații noștri și îi vom monitoriza foarte serios pe cei care au plecat de la noi, trădând echipa care i-a format, care i-a împins în față și care i-a susținut. Am avut o mare problemă cu hemoragia de candidați, într-o perioadă în care organizația noastră a fost ajutată să se dezorganizeze la Cluj. Ce ne lipsește, este solidaritatea internă. Sper ca începând cu aceste alegeri să refacem tot ce s-a stricat”.

Dâncu a mai spus ca trendul PSD la nivel național este unul de creștere în ultima săptămână și a catalogat actuala guvernare ca fiind „aproape anti națională”, prin felul în care a gestionat situația școlii, a pensiilor, a alocațiilor. „Spre deosebire, noi, PSD-ul, am adus întotdeauna creștere economică”, a spus el.

Cei prezenți au făcut o scurtă vizită la catedrala armeano-catolică din parcul central, după care s-au îndreptat spre parcul mare, iar pe traseu s-au salutat cu localnicii.

video în continuare

sus(39)jos(277)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns