taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
copii gherla adventure academy

Manifestări pentru copii la Gherla

Chiar dacă a trecut Ziua Copilului, în municipiul Gherla continuă acțiunile culturale dedicate micilor locuitori. După relaxarea de la începutul lunii, tot mai multe instituții și fundații din localitate inițiază manifestări dedicate copiilor.

La sfârșitul săptămânii trecute, în organizarea Fundației Culturale ”Téka” a avut loc o un eveniment onorat de un număr mare de copii, însoțiți de părinți. Manifestările au început la orele amiezii, când cei interesați au fost invitați la Clubul de echitaţie din Băița, unde copiii au avut ocazia de a călări sub conducerea instructorului Biró Jócó.

Atmosfera sărbătorească a fost completată și de un spectacol de teatru de păpuși, urmat de o demonstrație de arme susținut de formația „Virtus Transsylvanica”.

Activitățile de după amiază s-au mutat în curtea Adventure Academy de pe strada 1 Decembrie 1918, unde a avut loc un concert pentru copii, susținut de Juhos Helga și Katona Annamaria. Între timp vizitatorii s-au delectat în compania orchestrei Ördöngös, având ocazia să participe la jocuri distractive. Tot aici s-a desfășurat și tradiționalul Târg de Meșteșuguri Populare, cu participarea membrilor Asociației artiștilor populari din localitate, care s-au prezentat cu cele mai noi lucrări de artizanat.

toni szilagy szamosujvar gherla

Manifestările s-au încheiat seara cu un concert acustic, susținut de instrumentistul Toni Szilágyi.

Szekely Csaba

sus(10)jos(0)

Lasă un răspuns