taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon

Mândria de a fi român, proiect la Grădinița Veseliei

Proiectul educațional local Mândria de a fi român, desfășurat la Grădinița Vesdeliei din Gherla și aflat la a treia ediție, s-a bucurat din nou de succes.

Proiectul a cuprins două secțiuni, una pentru copii, cu concurs local de creație artistico-plastică cu tema „Mândria de a fi român” și  a doua pentru cadre didactice, un simpozion cu aceeași temă, cu bune practici în activitatea didactică, lucrări științifice, programe artistice, creații literare proprii.

galerie foto: desene ale copiilor, realizate în cadrul proiectului

galerie foto gherla

Au participat cu lucrări la concurs 537 de copii din 25 județe ale țării, lucrări realizate cu multă migală de micuții preșcolari și școlari din clasele 0 – IV.

La simpozion au trimis lucrări profesorii îndrumători ai copiilor înscriși în concurs, materiale cuprinse într-o carte electronică înregistrată cu ISSN.

„Ne bucurăm de realizarea scopului propus în cadrul acestui proiect, acela de a forma în rândul copiilor sentimente de apreciere, respectare și promovare a valorilor autentice românești, de a dezvolta sentimentul patriotic, de a îmbunătăți actul educativ-formativ complementar procesului de învățământ. Suntem mândri de toate cadrele didactice participante care, împreună cu noi, au întărit crezul că avem Mândria de a fi român”, spune Măriuca Chiorean, directorul grădiniței.

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns