taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj

„Mândria de a fi român”, proiect de succes desfășurat la Grădinița Veseliei Gherla – FOTO

În anul centenar, colectivul de la Grădinița Veseliei, Gherla împreună cu copiii de aici, au considerat că este momentul să-și manifeste recunoștința față de lupta de veacuri a românilor pentru neam și țară.

Activitățile desfășurate pe parcursul unei luni de zile la Grădinița Veseliei au cuprins o excursie cu copiii grupelor mari la Muzeul Militar din Dej, un concurs de creație artistico-plastică, la care au participat copii din unitățile preșcolare și școlare din Gherla și din țară, simpozionul „Mândria de a fi român”, cu participarea cadrelor didactice din oraș și din unitățile școlare din țară.

Finalitatea proiectului a fost marcată de susținerea de programe artistice dedicate Marii Uniri de către copiii grupelor mari și de confecționarea de stegulețe tricolore de către copiii grupelor mici și mijlocii, după care au petrecut cu toții, defilând cu stegulețe tricolore, baloane roșii, galbene și albastre, pe ritmuri de cântece patriotice românești.

galerie foto: imagini  de la activități

galerie foto gherla„Toate acestea au fost posibile cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, a Asociației Grădinița Veseliei și, nu în ultimul rând, părinților care ne-au fost sprijin de nădejde în finanțarea și susținerea proiectului”, spune directorul grădiniței, Măriuca Chiorean. „Copiii auînvățat că desăvârşirea unităţii naţionale este fapta istorică a întregii naţiuni române, că ființa noastră este încărcată de sacrificiul depus de strămoșii noștri, de aceea suntem datori țării în care ne-am născut și este timpul să învățăm să o prețuim la adevărata ei valoare. Considerăm că proiectul „Mândria de a fi român” i-a ajutat pe copii să înţeleagă ce istorie frumoasă avem, să le trezească sentimente de mândrie şi preţuire faţă de înaintaşii noștri şi jertfele lor, să descopere frumuseţea tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti, unice în lume, precum și simbolurile României. Mulțumesc tuturor pentru implicare, devotament și reușită!”

sus(5)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns