taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
gherla spital cort ioan neselean mihaela somlea

Managerul spitalului Gherla „Ajutați-ne ca să vă putem ajuta!”, primarul Neselean: „Stați acasă” – VIDEO

Orice persoană care are probleme medicale poate apela la serviciile spitalului municipal din Gherla, spune managerul Mihaela Șomlea.

„La policlinică, accesul se face în prezent doar după triajul făcut de personalul medical, iar accesul în spital, după-amiaza și noaptea, la fel, doar după efectuarea triajului”, a precizat managerul unității medicale.

Pentru trierea celor care au nevoie de asistență medicală, localnici cu diverse probleme sau persoane care vin din străinătate, s-au montat două corturi, cu 6, respectiv 2 locuri, în fața spitalului municipal de pe strada Horea și în fața secției de pediatrie din Piața Libertății. Corturile sunt necesare pentru a evita intrarea în spital a persoanelor cu risc de a îmbolnăvi și alte persoane.

Managerul a făcut un apel la oameni să fie corecți în furnizarea informațiilor necesare. „Ajutați-ne ca să vă putem ajuta!”

La rândul său, primarul Ioan Neselean a informat din partea Comitetului Local Pentru Situații de Urgență că numărul persoanelor din oraș autoizolate la domiciliu s-a redus la 51 și că până în prezent, la Gherla nu s-a confirmat niciun caz de infectare cu Coronavirus.

Primarul a adresat tuturor locuitorilor recomandarea și îndemnul de a sta cât mai mult în casă, pentru a restrânge posibilitatea infectării mai multor persoane.

Neselean a adresat mulțumiri cadrelor medicale din Gherla, din județul Cluj și din țară, pentru efortul pe care îl depun în aceste zile.

video în continuare

sus(76)jos(31)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Gherla are primar ?????? nu sa vazut in ultimi 4 ani la cum arata orasul !!!!

    sus(39)sus(1)

Lasă un răspuns