alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

accident borsa cluj politie

Mămica lovită de mașină în accident la Borșa s-a stins în spital, la Cluj

La o săptămâna după tragicul accident în care o tânăra de 25 de ani și fetiță ei au fost lovite de o mașină, femeia rănită grav s-a stins din viață, pe patul de spital.

În după-amiaza zilei de 5 septembrie, o tânăra mămică, de 25 de ani și fiica ei, în vârstă de 3 ani, se aflau pe marginea unui drum din Borșa, în județul Cluj.

O cameră de supraveghere a înregistrat momentul în care o mașină se apropie cu viteză pe contrasens și năvălește peste cele două. Un martor al evenimentului a declarat că în ultimul moment, femeia și-ar fi împins fetița din calea mașinii. În fața autoturismului scăpat de sub control, pe șosea, se afla un alt om. Și acesta era cât pe ce să fie lovit, dar șoferul a schimbat direcția în ultimul moment. După câteva sute de metri, a mai lovit o mașină și abia atunci s-a oprit din cursa nebună.

Cele două victime au fost preluate de echipaje medicale. Cel mai grav a fost rănită femeia, care a rămas inconștientă și doar aparatele au mai putut să o țină în viață. Miercuri dimineață, mama s-a stins la spital, la Cluj. Fetița a scăpat, cu răni ușoare.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost prins la scurt timp de polițiști. C.F., în vârstă de 43 de ani, este angajat la primăria din comună și s-ar fi aflat în concediu în ziua respectivă.

La testarea cu aparatul etilotest a rezultat că acesta băuse peste măsură înainte să urce la volan. Avea o valoare record, de 3,32 g/l alcool în sânge.

Bărbatul a fost reținut în aceeași zi de polițiști, iar a două zi, judecătoria Gherla a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile. Este cercetat acum pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părasirea locului accidentului.

Accident la Borșa – un șofer băut a lovit cu mașina o mamă și pe fiica acesteia și a fugit de la locul accidentului – VIDEO camera supraveghere

sus(0)jos(13)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns