taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
majorete mcm girls gherla ana ipatescu

Majoretele MCM Girls, punct si de la capat! Selectie pentru membre noi – VIDEO

Pentru majoretele MCM Girls din Gherla a sosit momentul innoirii! „In ultimele luni ne-am luat la revedere de la o parte dintre colegele noastre. Au fost alaturi de noi mult timp, dar pentru ele a sosit momentul sa se indrepte catre alte obiective. Le multumim pentru toate momentele petrecute impreuna si le dorim succes in actvitatile pe care le vor intreprinde in continuare!„, spune Alexandra Bora, cea care se ocupa cu mult suflet de majorete.

Sub deviza „O noua conducere, o noua strategie, aceleasi obiective!”, majoretele MCM Girls organizeaza o noua selectie pentru fete cu varsta cuprinsa intre 13 si 18 ani, care locuiesc sau invata in Gherla, le place dansul si doresc sa se alature unei echipe dinamice. Selectia are loc in data de 28 aprilie 2014, de la ora 17, la Casa de Cultura.

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns