ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
majorete queens dancing gherla cluj campionat

Majoretele din Gherla premiate la Cluj, la Campionatul Național – VIDEO

Asociația de Majorete din România, în colaborare cu Club Sportiv UMF/Madness UMF și Knights Cheerleaders a organizat pe 1 iunie la Cluj-Napoca ediția a XIII-a a Concursului Campionat Național de Majorete Tradiționale și Cheerleading.

Competiția s-a desfășurat la Sala Sporturilor „Horia Demian”. Organizatorii spun că după doi ani de restricții, ca urmare a pandemiei, au reușit să readucă la viață acest eveniment deosebit, iar numărul surprinzător de mare atât de de participanți înscriși cât și a publicului care a fost minunat ne confirmă faptul că acest Concurs Campionat a fost și este în continuare un spectacol inedit și așteptat cu mare interes și entuziasm.

Evenimentul a reunit 12 cluburi sportive participante cu peste 1000 de sportivi înscriși. Au fost 77 de reprezentații, la cele nouă secțiuni de concurs și cele patru categorii de vârstă.

Majoretele Queens Dancing din Gherla, membre ale Asociației Sportive Invictus Gherla, au participat cu 140 de copii. Ele au avut nouă reprezentații, la categoria Majorete tradiționale cu pom-poni.

majorete queens dancing gherla cluj campionat

majorete queens dancing gherla cluj

video gherla info

Rezultatele au fost bune și foarte bune, sub pregătirea instructorului Andreea Sabo: un loc I, mai multe locuri II și III, astfel:

  • precadete – o echipă locul I, a doua echipă locul III
  • cadete locul II
  • junioare locul III
  • senioare locul II
  • solo junioare locul II
  • solo senioare locul II
  • duo junioare locul I
  • duo senioare locul II

Echipa de majorete MCM Girls din Gherla, coordonată de Alexandra Chiriac și Alexandra Blejan, a reușit să urce pe podiumul competiției și să aducă acasă trei medalii de bronz la categoriile Majorete traditionale cadete, Majorete traditionale Solo Senioare & Majorete tradiționale Duo Senioare.

majorete mcm girls gherla cluj

Echipa de cadete, clasată pe locul III, are oportunitatea de a participa la Campionatul European de Majorete, eveniment care se desfășoară în Croația- Zadar, în perioada 1-4 septembrie. Deoarece această participare implică costuri ridicate, fetele spun că au nevoie de ajutor pentru a putea să reprezinte cu mândrie orașul la acest eveniment. 22 de inimi bat la fel și trăiesc prin dans, motiv pentru sunt încurajați toți cei care doresc să le susțină pe fete, să o facă cu inima deschisă. Mai multe multe informații se pot obține la numărul de telefon 0741207627.

Echipa de cadete MCM Girls are în componență 22 de fete iar echipa de senioare are în componență 15 fete. De la 8 ani la 19, fetele își desfășoara activitatea la Casa Municipală de Cultură din Gherla și la Liceul Petru Maior.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns