taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
majorete queens dancing gherla franta

Majoretele din Gherla întâmpinate cu flori și baloane colorate după succesul din Franța – VIDEO

A răsunat muzica pentru campioane marți la amiază, în parcarea din Gherla unde au fost așteptate la revenirea acasă majoretele Queens Dancing.

Precadetele, alături de părinți și prieteni, le-au așteptat cu flori și baloane colorate. În uralele cunoscuților, fetele au fost îmbrățișate după succesul avut la Campionatul European de Majorete, desfășurat la sfârșitul lunii august în orașul Agen din Franța.

Cele 31 de fete, care au format două echipe, de cadete și junioare, au prezentat opt dansuri, la categoriile solo, duo, si echipe. Juriul a fost încântat de prestația majoretelor, care au obținut locul I la categoria Duo junioare, locul I la duo senioare, locul III la solo junioare, locul VII la solo senioare, locul III pe echipe cadete și junioare.

Datorită lor și celorlalte echipe participante din România, între care Magic, Colibri, Alegria, Deja-vu, Happy, True Colors, Best Junior, tricolorul românesc a urcat la cel mai înalt nivel la festivitatea de premiere, iar Imnul României a răsunat în sala de concurs.

„Suntem tare mândre și foarte fericite că reușim prin puterile noastre să ajungem acolo unde merg cei mai buni. Eu personal mă simt mândră și împlinită că am reușit să duc acești copii pe cele mai înalte culmi ale acestui sport. În numele echipei vreau să mulțumesc Asociațiilor Sportive, Asociațiilor Culturale din municipiul nostru pentru că ne-au ajutat, firmei Becker, persoanelor care au făcut ca acestă plecare să fie mai ușoară, lui Vlad, Ionel, domnului Balla Jozsef care a donat 240 de litri de apă, firmelor Andreas și Alidor pentru toata implicarea. Mulțumim și jos pălăria în fața voastra!”, au fost cuvintele antrenoarei Andreea Sabo.

Campionatul din Franța a fost organizat de Asociația Majoretelor din Europa (EMA), cu sediul în Croația, care are 70.000 membri ce activează în 1000 de echipe dep ce continent.

video în continuare

imagini primite de la Gabriela, Adrian, cititori

sus(40)jos(2)

Lasă un răspuns