taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
politie control trafic sofer

Mai mulți șoferi au devenit pietoni după ce au încălcat regulile de circulație, au fost controale dese în weekend

Polițiștii din Gherla au acționat la sfârșitul săptămânii pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor auto și al celorlalți participanți la trafic, având ca obiectiv diminuarea riscului rutier.

Acțiunile preventiv-reactive ale polițiștilor rutieri și de ordine publică au avut ca rezultat constatarea a aproape 50 de abateri la regulile de circulație.

Aparatele de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au permis depistarea unui număr de 13 conducători auto care au circulat cu viteză excesivă și care acum sunt pietoni.

Tot în weekend, poliţiştii de la Secția 7 Poliție Rurală Gherla au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice, creșterea gradului de disciplină rutieră şi combaterea actelor de comerț ilicit.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au legitimat 98 de persoane şi au verificat 83 de autovehicule.

În urma abaterilor constatate s-au aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, 31 au fost pentru încălcări la regimul rutier, trei pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi cinci pentru alte abateri.

Două permise auto au fost reţinute pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

foto: arhiva

sus(26)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns