taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
ioan aurel chereches

Mai mulți prefecți PSD din țară schimbați cu prefecți PNL, inclusiv la Cluj

Guvernul Ludovic Orban a aprobat pe 10 decembrie schimbarea din funcţie a prefecţilor din aproape 30 de județe.

Executivul a decis schimbarea prefecţilor din 28 de județe – Cluj, Bistriţa-Năsăud, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Constanţa, Covasna, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Bucureşti și Ialomiţa. De asemenea, a hotărât schimbarea subprefecţilor din Alba, Bacău, Botoşani, Dolj, Gorj, Giurgiu, Iaşi, Suceava, Teleorman, Timiş, Vaslui.

Pe ordinea de zi a executivului s-a aflat o hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Cluj de către Cherecheș Ioan-Aurel.

Guvernul a aprobat de asemenea numirea unor prefecţi, între care Stelian-Nechita Dolha la Bistriţa-Năsăud.  La Cluj nu s-a făcut încă o nouă numire. De asemenea, executivul a mai decis schimbarea a 12 subprefecţi.

Prefectul de Cluj Ioan Aurel Cherecheș a fost instalat în funcție pe 7 august 2017 și i-a succedat lui Gheorghe Ioan Vușcan.

Cherecheș a comentat schimbarea pe Facebook: „Astăzi s-a încheiat o perioadă extraordinară din viata mea, aproape doi ani și jumătate în care am fost prefect al județului Cluj. A fost o perioada onorantă, aglomerată, frumoasă și plină de provocări diverse (de la multele situații de urgență, verificarea legalității, aplicarea programului de guvernare și până la optimizarea activității). Doresc sa le mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat atât colegilor din prefectură cât și celor din ISU, IPJ, Jandarmerie și tuturor celorlalte servicii deconcentrate!”

Noul prefect de Cluj, instalat în funcție. Gheorghe Vușcan era în concediu când a fost demis – VIDEO

sus(4)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns