taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident biciclist rascruci jucu cluj

Mai mulți bicicliști răniți în accident între Răscruci și Jucu – VIDEO

Un eveniment rutier în care au fost implicați mai multți bicicliști s-a produs duminică după-amiază pe șoseaua Gherla – Cluj, între localitățile Răscruci și Jucu.

În jurul orei 16.15, un pluton format din aproximativ 15 persoane, care se deplasau cu bicicletele spre Cluj, și-a întrerupt traseul după ce doi bicicliști care circulau în paralel s-au acroșat reciproc, iar un alt treilea care venea din spate a căzut peste ei.

La locul incidentului a intervenit un echipaj de ambulanță, un echipaj SMURD și poliția.

Victimele au fost rănite ușor și au fost preluate de echipaje medicale și transportate la spital la Cluj pentru îngrijiri medicale.

Circulația rutieră nu a fost afectată.

Se pare că bicicliștii făceau un tur în memoria unui coleg decedat în urmă cu câteva zile. Este vorba despre jurnalistul și fotograful clujean Dan Pocuțan, de 30 de ani, care a încetat din viață la începutul weekendului, în urma unor probleme cardiace.

Bicicliștii au pornit dumiincă pe traseul Cluj- Napoca – Jucu – Sic – Gherla, iar evenimentul s-a produs la întoarcerea spre casă.

video în continuare

sus(0)jos(20)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns