ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
florin dreve lupte

Luptătorul Florin Dreve convocat la lotul naţional de cadeţi

Singura disciplină sportivă din municipiul Gherla care are reprezentant la nivelul loturilor naţionale este cea a luptelor libere.

Chiar în această perioadă (23 ianuarie – 10 februarie), elevul Liceului cu program sportiv din Cluj-Napoca, Florin Dreve, originar din localitatea Livada, comuna Iclod se află în cantonamentul Federaţiei Române de Lupte de la Târgu Mureş, unde se pregăteşte în vederea întâlnirii internaţionale din deplasare cu reprezentativa Republicii Moldova.

El va evolua în cadrul categoriei 110 kilograme, fiind singurul sportiv de la CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca convocat pentru această confruntare cu vecinii de peste Prut.

Elevul antrenorului gherlean Valentin Sătmărean, Florin Dreve este câştigătorul Cupei României la cadeţi, una din speranţele luptelor libere din ţara noastră. Acum doi ani a devenit campion naţional la cadeţi, fiind convocat şi la Centrul Olimpic de la Reşiţa.

Szekely Csaba

foto: Facebook/arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns