taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
florin dreve lupte constanta

Luptătorul Florin Dreve campion naţional la juniori II, la campionatul de la Constanța

La sfârşitul săptămânii trecute în Sala sporturilor din Constanţa s-a disputat finala Campionatului naţional de lupte libere pentru juniori II.

La competiţie au fost prezenţi şi tinerii luptători de la CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca. Printre ei s-a aflat şi Florin Dreve, din cadrul secţiei de performanţă Gherla condusă de prof. Valentin Sătmărean.

Talentatul sportiv din localitatea Livada, comuna Iclod a cucerit medalia de aur şi titlul de campion naţional la categoria 100 kg, după ce acum un an a ieşit primul şi la categoria de vârstă cadeţi.

În cadrul festivităţii de premiere, reprezentantul Federaţiei Române de Lupte a înmânat luptătorului Florin Dreve Diploma Supercampion Naţional „Ladislau Simon”, titlu constituit în memoria marelui campion mureşean. Un frumos succes al elevului clasei a X-a a Liceului cu program sportiv Cluj-Napoca.

Tot la întrecerile de la Constanţa eleva clujeancă, Daria Telecan s-a clasat pe locul II la categoria 69 kg., obţinând medalia de argint. Ea este pregătită de antrenorul clujean Aurel Şuteu.

Szekely Csaba

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns