taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
lupte constanta campionat

Luptătorul Florin Dreve campion naţional la cadeţi – VIDEO

Sfîrşitul acestui an aduce noi bucurii şi satisfacţii pentru talentatul sportiv Florin Dreve din localitatea Livada, comuna Iclod.

După ce acum doi ani a mai cîştigat un titlu de campion la categoria de vîrstă cadeţi, în acest an a triumfat la naţionalele de şcolari, desfășurate între 27-29 noiembrie.

Florin Dreve a ocupat primul loc la categoria 110 kilograme la Campionatele naţionale de cadeţi desfăşurate în Sala sporturilor diun municipiul Constanţa, unde au fost restricţii şi mai mari, în condiţiile prevenirii pandemiei Covid-19.

Reprezentantul secţiei de lupte din cadrul CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca a avut evoluţii foarte bune la competiţia de la malul Mării Negre, unde au fost prezenţi cei mai buni practicanţi ai acestui sport din ţara noastră. În paralel au luptat pe saltea pentru titlul de campion juniorii şi seniorii.

A fost ultima întrecere oficială din anul 2020 pentru luptători, după ce criza actuală cu noul Coronavirus a dereglat întreg programul competiţional.

Florin Dreve a debutat în acest sport sub conducerea şi îndrumarea antrenorului gherlean prof. Valentin Sătmărean, în prezent el fiind elev în clasa a XII-a a Liceului cu program sportiv din Cluj-Napoca. Este component al lotului naţional de cadeţi şi se pregăteşte în cadrul Centrului Olimpic de Lupte Libere din munipiul Tîrgu Mureş.

Szekely Csaba

video: finala campionatului național de cadeți și senioru U23

sus(7)jos(0)

Lasă un răspuns