taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
cupa rodnei rrodna bistrita kickboxing gherla firekick

Luptatorii de la Firekick-boxing Gherla în ring la Cupa Rodnei – FOTO+VIDEO

Sportivii de la clubul Firekick-boxing Gherla au deschis anul competitional cu o participare la un concurs desfasurat in weekend la Rodna, in judetul Bistrita-Nasaud.

Concursul de kickbox amatori „Cupa Rodnei”, ajunsa la editia a III-a, desfasurat pe 12 februarie 2017, in organizarea  presedintelui clubului Kickboxing Rodna, a reunit participanti de la peste 20 cluburi din toata tara.

Clubul sportiv Firekick-Boxing Gherla a participat cu doi sportivi. Kerekes Darius (13 ani) a facut un meci bun, lovind prin combinatii de brat-picior la corp si cap, cu un adversar dificil, care lupta la el acasa, intr-o atmosfera apasatoare pentru gherlean. La finalul rundelor, decizia a fost impartita, iar meciul egal a multumit ambele parti.

video: in ring, Darius Kerekes

Laurentiu Pop, un tanar debutant, in varsta de 17 ani, a intrat bine in meci, ascultând colţul prima repriza, apoi a creat un usor avantaj adversarului si a pierdut la decizie, cu 2-1.

video: in ring, Laurentiu Pop

galerie foto: imagini de la competitie

galerie foto gherla„Sunt foarte multumit de evolutia elevilor mei”, a declarat antrenorul si presedintele clubului din Gherla, Paul Florean. Acesta a transmis multumiri sponsorilor de la Sova Impex, Parkhouse, Hayak, Pro Nutrition, Via Nova si Agroprod Crasna, care au sprijinit deplasarea. Acestia vor fi alaturi si la Gala „Supreme Night Fight”, din 4 martie, de la Dej.

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns