taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
lupte cluj turneu wrestling challenge

Luptătorii de la CSS Viitorul premiați la turneul Wrestling Challenge de la Cluj

Nu toţi elevii şcolilor din municipiul Gherla şi din comunele vecine sunt în vacanţă. Mai sunt tineri care trag tare la antrenamente sau chiar în diferite concursuri sportive. Aşa sunt şi membrii secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca.

In weekendul trecut a avut loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a doua ediție a turneului internațional Wrestling Challenge, Memorial Gelu Ursu și Marton Gheorghe, cu un succes deosebit, la care au participat tineri sportivi din țară și din străinătate. Au fost prezenți medaliați la campionatele europene și diferite turnee internaționale. Delegațiile care au participat au fost din Italia, Grecia, Moldova, Ungaria, Ucraina, Sardinia și România cu naționala și multe cluburi din toată țara. Au fost sportivi de o valoare foarte bună, cu meciuri mult disputate.

Elevii profesorului Valentin Sătmărean au participat la sfârşitul săptămânii trecute la „Memorialul Gelu Ursu-Marton Gheorghe” la lupte libere, organizartă la Cluj-Napoca.

Dintre băieţi, cea mai bună evoluţia a avut Dănuţ Ghergheli în cadrul categoriei 41 kg. Elevul din comuna Iclod a ocupat locul III. Dintr fete s-au remarcat Monica Gal (54 kg.) şi Valentina Mesaroş (32 kg.). Ambele s-au clasat pe locul III. Tot la competiţia desfăşurată la Cluj-Napoca, talentata Adriana Malata a ocupat locul IV la categoria 32 kg.

Tot de la CSŞ „Viitorul” Daria Telecan a fost prima la 72 kig., iar Andrei Cosma s-a clasat tot pe primul loc, dar în cadrul categoriei 78 kg. Cei doi sunt pregătiţi de antrenorul clujean, Aurel Şuteu.

Asociația Județeană de Lupte Cluj, prin președintele Dragos Zuz, organizează acest turneu în zona Transilvaniei pentru ca toți tinerii sportivi să aibe parte de turnee și să câștige experiență pentru marele competiții ce îi asteaptă.
Interesat de sportul clujean a fost prefectul Ioan Aurel Cherecheș, primarul comunei Apahida Fati Grigore, președinte de onoare al Asociației de lupte Boca Mircea, reprezentanți ai Primăriei Cluj, Marius Oltean DJTS Cluj.

Următoarea competiţie la care vor fi prezenţi tinerii luptători gherleni va fi „Memorialul Leontin Bindiu” de la Zalău, care are loc sâmbătă, 28 iulie 2018.

Szekely Csaba

foto: Facebook

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns