taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
buzias lupte campionat scolar

Luptătorii de la CSS Viitorul premiați la Buziaș, cine a urcat pe podium

Membrii secţiei de lupte libere Gherla din cadrul CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca nu se dezmint nici în această toamnă, ei continuă şirul succeselor din anii trecuţi.

La sfârşitul săptămânii trecute, talentaţii sportivi din oraşul de pe Someş au fost prezenţi, ca și în anii trecuți,  la Memorialul „Gheorghe Tapalagă”, organizat în localitatea Buziaş din judeţul Timiş.

Dintre elevii antrenorului gherlean Valentin Sătmărean, cea mai bună evoluţie a avut-o Cezar Covăsean, care la categoria 22 kilograme s-a clasat pe locul I.

Reprezentanţii secţiei de performanţă Gherla s-au mai întors acasă cu încă cinci locuri III: Andrea Rotar la 36 kg, Sonia Matei la 46 kg, Armin Cheţe la 30 kg, Alex Cherecheş la 36 kg şi Dragoş Cherecheş la 32 kg. Ultimii doi sportivi sunt fraţi gemeni, ambii deosebit de talentaţi.

La sfârşitul acestei săptămâni, tinerii luptători vor participa la Cupa României, competiţie naţională ce va avea loc în Sala sporturilor din Piteşti.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns