taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
lupte tg mures

Luptătorii de la CSS Viitorul la Campionatul naţional U 15 la Tg. Mureș

Din cauza restricţiilor actuale, multe competiţii naţionale ale copiilor au fost amânate sau chiar anulate. Unele întreceri, totuşi, au fost organizate de Federația Română de Lupte încă înainte de finalul sezonului competiţional.

Una din ele s-a desfăşurat între 6-9 mai la Tîrgu Mureş. Este vorba despre finala Campionatului Naţional Individual U 15 la lupte greco-romane, lupte feminine și lupte libere, la care au fost prezenţi şi micii sportivi ai secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca.

Chiar dacă nu au urcat pe podium elevii antrenorului gherlean Valentin Sătmărean au avut o comportare bună.

Astfel, Raul Mocean s-a clasat pe locul V la categoria 62 kilograme, iar la fete Lorena Roman a ocupat locul VI în cadrul categoriei 58 kilograme. Pentru ambii luptători a fost prima participare la o competiţie naţională.

În cadrul Centrului Naţional Olmpic pentru Pregătirea Juniorilor de la Tg. Mureș s-a pregătit în acest an şi multiplul campion la şcolari şi cadeţi, Florin Dreve din Livada, comuna Iclod, cel mai valoros luptător format în cadrul secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj-Napoca.

Szekely Csaba

foto: FRL

sus(1)jos(0)

Lasă un răspuns