irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
pliant electoral posta

Lupta pentru primărie la Gherla – faza pe pliante în cutiile poștale, un nou duel USR-PNL – VIDEO

Campania electorală pentru alegerile locale la Gherla a fost destul de animată, iar pe rețelele sociale au curs săgețile între anumite formațiuni politice sau chiar candidați independenți.

La loc de cinste au fost postări făcute de USR Gherla, care au stârnit zeci de comentarii, inclusiv dezmințiri din partea PNL sau din partea altor persoane.

Cel mai recent episod s-a consumat joi, pe 6 iunie. O filmare în care un candidat USR pune pliante în cutiile poștale la un bloc de locuințe din oraș a ridicat din nou tensiunea.

PNL Gherla a transmis vineri seara un comunicat de presă în acest caz.

Dragi cetățeni ai municipiului Gherla,

Probabil ați observat ca în ultima perioadă, contracandidații noștri au distribuit în mediul online diferite afirmații mincinoase despre Partidul Național Liberal, despre consilieri și primarul municipiului Gherla, ca fiind asociați unui “Clan” răuvoitor.

Însă în următoarea filmare puteți observa cum unul din consilierii de la USR încalcă legea, scoțând pliantele PNL, înlocuindu-le cu ale lor, lucru ilegal în campania electorală.

Acest aspect denotă frica, înjosire și lipsa de respect față de locuitorii acestui oraș.

Pe 9 iunie merită să ne gândim de două ori dacă mai vrem experimente politice, cu oameni care induc în eroare locuitorii acestui oraș, sau mergem pe experiență și continuitate, pentru dezvoltarea orașului.

Contactat pentru o poziție pe acest subiect, Dan Mureșan, președintele USR Gherla, a declarat:

E campanie electorală, nu joc amical. Dacă vor să cadă în ridicol, n-au decât. Cred că este vorba despre scara lui Andei Bob (cu care mă cunosc bine dinainte de politică) și unde, ca o glumă între vechi prieteni, am pus pliantele PNL în cutia lui poștală. Deci, atenție! Nu am aruncat sau distrus NICI UN PLIANT PNL!!! Este clar că toată chestia asta o vom lua la mișto, deci, să fie sănătoși! Și pentru ca spiritul de glumă să fie evident, îi provoc pe colegii de la PNL să afișeze toată filmarea 😁
fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns