ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
drum lucrari asfalt

Lucrări pe drumul Țaga – limita cu județul Bistrița-Năsăud și Sucutard – Chiriş – Petea – Palatca – Vaida Cămăraş

Lucrările de intervenție executate de Consiliul Județean Cluj pe drumurile județene 161G și 172A – Drumul Bistriței (Lot 1) au intrat în faza de asfaltare a zonelor deteriorate, anunță Consiliul Județean Cluj.

Lucrările de remediere vizează tronsoanele situate pe drumul județean 172A limită cu județul Bistrița-Năsăud – Țaga, între km 33+000 și km 39+452, respectiv drumul județean 161G Sucutard – Chiriş – Petea – Palatca – Vaida Cămăraş – DN 16, între km 0+000 și km 18+406.

În funcție de starea în care se află tronsoanele de drum vizate, operațiunile constau în remedierea degradărilor structurale prin frezarea suprafețelor afectate și realizarea unui tratament bituminos, semnalizarea în mod corespunzător a întregului traseu, asigurarea colectării, scurgerii și evacuării apelor prin realizarea de șanțuri, dar și asigurarea stropirii cu apă în interiorul localităților în perioada caldă, pentru prevenirea apariției prafului în mari cantități.

Vechiul contract de execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare a DJ 172A și DJ 161G, încheiat cu Asocierea Societatea Napoca SA – Operes SRL, a fost reziliat din cauza nerespectării de către asociere a clauzelor contractuale asumate.

„Obiectivul nostru este ca în termenul de maxim patru luni alocat lucrărilor să obținem condiții normale de circulație pe aceste drumuri județene. În ceea ce privește continuarea lucrărilor de modernizare și reabilitare, pentru execuția acestora vom organiza o nouă licitație”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns