ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
drum bontida gadalin

Lucrări la drumul Gădălin – Bonțida reluate, după ce contractul de reabilitare și modernizare a fost reziliat

Consiliul Judeţean Cluj anunță că a demarat lucrări de intervenție în regim de primă urgență, având ca obiect ”Punerea în siguranță a investiției: Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională – Traseu regional Transilvania Nord, Drumul Bistriței, prin modernizarea DJ 161 – LOT 2”.

Este vizat, astfel, sectorul de drum DN 16 – Gădălin – Bonțida – DN 1C, între km 0+000 și 16+933, lucrările având un termen de execuție de maxim patru luni.

În funcție de starea în care se află diferitele tronsoane ale sectorului vizat, lucrările vor consta în asigurarea rezistenței și stabilității în exploatare a investiției, conservarea lucrărilor executate, frezarea zonelor deteriorate și așternerea de mixturi asfaltice, refacerea sistemului rutier precum și lucrări în vederea colectării, scurgerii și evacuării apelor.

Vechiul contract de execuție a lucrărilor de reabilitare și modernizare pe drumul județean 161 (Drumului Bistriței – Lot 2), încheiat cu asocierea dintre firmele Operes SRL – Societatea Napoca SA, a fost reziliat din cauza nerespectării de către societate a clauzelor contractuale asumate.

„Întrucât am fost nevoiți să reziliem contractul cu vechiul constructor din cauza nerespectării de către acesta a clauzelor, vom executa lucrări de punere în siguranță a drumului și pentru asigurarea unor condiții optime de circulație. E un drum județean extrem de important atât pentru această zonă a județului cât și pentru legătura directă pe care o asigură între cele două drumuri naționale, DN 16, respectiv DN 1C. Totodată, vom organiza o nouă licitație pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns