ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
drum lucrari utilaje

Lucrări la drumul Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealul Jurcii

Consiliul Județean Cluj anunță că a reluat lucrările de reabilitare și modernizare rămase neexecutate din cadrul proiectului cu finanțare europeană ce vizează drumul județean 109A Chinteni – Vultureni – Recea Cristur – Dealul Jurcii.

În lungime de 38,3 km, sectorul vizat de lucrări începe în dreptul localității Chinteni, traversează localitățile Deușu, Băbuțiu, Șoimeni, Panticeu, Recea Cristur, respectiv Căprioara, și se termină la intersecția cu drumul județean 108B.

În această etapă a lucrărilor au fost înlocuite tuburile de podețe și se execută casete în vederea lărgirii căii de rulare.

De o complexitate ridicată, lucrările presupun intervenția pe toată lungimea sectorului, începând de la fundaţie, în zonele unde acest lucru se impune, şi încheind cu două straturi de asfalt, respectiv binder şi strat de uzură. De asemenea, proiectul prevede şi realizarea de acostamente, şanţuri și rigole, racorduri la drumurile laterale, montarea de parapeți metalici, investiția urmând să se finalizeze prin realizarea de marcaje şi semnalizare rutieră.

„După rezilierea contractului cu vechiul executant, am reluat lucrările de modernizare a acestui important drum județean ce deservește partea nordică a zonei metropolitane Cluj, un areal intens circulat. Totodată, acesta face legătura și cu Drumul Bistriței, un alt proiect major de infrastructură finalizat de Consiliul Județean în cursul anului 2020, astfel încât de pe urma investiției va avea de câștigat o zonă mult mai extinsă”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns