taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
excavator lac

Lucrări de întreținere pe drumul Roșieni – Geaca

Consiliul Județean Cluj anunță că a demarat lucrări de întreținere pe drumul județean 161J Roșieni – Geaca. Este vizat, astfel, un sector de drum în lungime de 2,8 kilometri, de la km 4+300 la km 7+100. Investiția se va finaliza cu așternerea de covor asfaltic pe întreg sectorul.

Vor fi executate, astfel, operațiuni constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil și completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor și a rigolelor, înlocuirea și prelungirea unor podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului, refacerea timpanelor la podețe și a camerelor de cădere, montarea parapeților metalici în zonele unde se impune acest lucru, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, așternerea stratului de balast stabilizat și așternerea covorului asfaltic.

În această fază se execută lucrări constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

„Aceste lucrări vin după ce în cursul anului trecut am asfaltat, pe același drum, sectorul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 4+300. La finalul lucrărilor pe care le-am demarat acum, acest drum județean va fi integral asfaltat”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

sus(3)jos(1)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?